Perspectief in welzijn bij Beleefstijl Salland

geplaatst op: 28 juli 2022
laatst gewijzigd op: 28 juli 2022

Beleefstijl Salland is uniek in Nederland! Op dinsdag 21 juli 2020 is deze eerste breed georiënteerde Zorgadvieswinkel voor kinderen en volwassenen met een (intensieve) zorgvraag en de mensen om hen heen geopend. Beleefstijl is er voor het hele gezin, maar ook voor andere mensen die betrokken zijn. Denk aan familie, professionals, PGB’ers, mantelzorgers en vrijwilligers. Ook als je (nog) niet met zorg te maken hebt kun je bij Beleefstijl terecht, met of zonder vraag. Voel je welkom als je nieuwsgierig bent, je verhaal kwijt wil bij een kop koffie, gewoon eens wil sparren of op zoek bent naar informatie. Alles kan.

Een goed leven met een zorgvraag

Als je een (intensieve) zorgvraag hebt wil je gewoon een goed leven hebben. Net als de mensen om jou heen. In deze unieke Zorgadvieswinkel vinden ze dat niet meer dan logisch. Hoe een goed leven eruitziet is voor iedereen anders. Bij Beleefstijl Salland vind je alles over bewegen, communiceren, eten en drinken, levenslust, lekker in je vel zitten, sociale contacten en hulp vragen. In de winkel bepaal jij zelf wat voor jou van waarde is en wat je wil veranderen. Als je wil kun je met de medewerkers in gesprek, maar dat hoeft niet. Je kunt hun vakkennis en informatie gebruiken, daarna kies je gewoon wat het beste bij je past. Zo werkt Beleefstijl op basis van gelijkwaardigheid samen aan wat jij belangrijk vindt.

Wat vind je in de Zorgadvieswinkel

Het aanbod gaat van praktische zorgoplossingen tot informatie over begeleiding, onderwijs, dagbesteding, logeren, nieuwe ontwikkelingen en alles daartussenin. Daarnaast is Beleefstijl een coronatrefpunt om je ervaring en verhaal te delen. Je kunt rekenen op een luisterend oor, informatie en onafhankelijk advies. Kijk rustig rond of ontspan je in een van de gezellige zithoekjes. Heb je een vraag? Maak dan vrijblijvend gebruik van de vak- en ervaringskennis van de medewerkers. Zij denken graag met je mee, informeren je over mogelijkheden en laten de keuze aan jou. Want jij bepaalt wat je belangrijk vindt voor een goed leven.

Welkom met het hele gezin

De Zorgadvieswinkel goed en veilig toegankelijk met een ruime opstelling. Een plek waar bijzonder leven gewoon wordt. Je bent welkom met het hele gezin. Er is speelruimte en je kunt gebruikmaken van de bedbox voor gehandicapte kinderen.

Zorgadvieswinkel Beleefstijl Salland

Geopend vanaf 21 juli 2020

Langstraat 58
8131 BD  WIJHE
Telefoon 0570 – 522 804

www.beleefstijl.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag
Zaterdag

10.00 tot 18.00 uur
10.00 tot 17.00 uur

‹ nieuwsoverzicht

Uitgelicht

Jouw omgeving

Nieuwsbrief

Vorige Nieuwsbrief