Congres Volwaardig Leven | Online

29 november 2021
13:00 - 16:30 uur
Online

Vanwege de oplopende aantallen coronabesmettingen is besloten het fysieke gedeelte van het congres te annuleren. Alleen het onlineprogramma gaat door. Dit betekent concreet dat sessies die gepland stonden op het fysieke programma in het NBC in Nieuwegein, komen te vervallen. We vinden dit natuurlijk ongelooflijk jammer en snappen dat dit besluit voor velen een teleurstelling zal zijn. Het is helaas niet mogelijk om alle sessies van het fysieke programma, om te zetten naar het onlineprogramma.

Deelname aan het onlinecongres

Het onlinecongres kan wel doorgaan, omdat iedere spreker vanuit de eigen locatie de sessie verzorgt. En ook het plenaire gedeelte gaat door, omdat we dit met inachtneming van de maatregelen kunnen organiseren. Wij nodigen je dan ook uit om alsnog deel te nemen aan het onlineprogramma. Had je je al aangemeld voor het fysieke congres? Deze aanmelding komt te vervallen.

Een volwaardig leven voor mensen met een beperking. Een leven waarin zij naar eigen kunnen, meedoen in de samenleving. Waarin mensen zoveel mogelijk zelf kunnen bepalen welke zorg en ondersteuning zij wensen. Waarbij slimme technologische oplossingen ondersteunend zijn. Daar werken we met iedereen samen aan in de gehandicaptensector. En nu is het moment waarop we jou willen bijpraten over de opbrengst tot nu toe en onze plannen voor de toekomst. En laten mee beleven tijdens het gratis congres Volwaardig leven op maandag 29 november 2021.

Kom het bekijken en beluisteren op maandag 29 november 2021
Het online programma loopt van 13:00 uur tot 16:30 uur. Het congres is bedoeld voor mensen met een beperking, ervaringsdeskundigen, naasten, zorgprofessionals, studenten, staf- en beleidsmedewerkers en bestuurders. Dit online programma is onderdeel van het hybride congres Volwaardig leven.

Aanmelden kan via de website van het Ministerie van VWS

Uitgelicht

Opening Eindbijeenkomst

Nieuwsbrief

Vorige Nieuwsbrief

Click to access the login or register cheese